Postmodern Jukebox majú novinku, ktorá Slovákov poteší: V Bratislave už o polroka!

Scott Bradlee so svojim Postmodern Jukebox nepoľavujú. Popri turné naprieč Austráliou, Novým Zélandom či najnovšie Severnou Amerikou stíhajú taktiež týždenne pridávať nové videá. Zvyšujú si tým fanúšikovskú základňu aj v Európe, ktorá si ju po tohtoročnej sérii koncertov pýta znovu naspäť. Vďaka tomu, ale i projektu City Sounds of Bratislava americký multiinštrumentalista neobíde s originálnymi swing-jazzovými aranžmánmi súčasných popových hitov ani Slovensko. Tento raz si fenomenálnu šou môžu fanúšikovia vychutnať 18. marca v bratislavskom industriálnom Refinery Gallery.

https://youtu.be/NSrajK8j4Gs

Len nedávno ukončili dve koncertné šnúry, momentálne sú na tretej a už chystajú ďalšiu. Scott Bradlee a jeho hudobno-tanečné Youtube teleso Postmodern Jukebox chystá návrat na európske pódiá. Budúcoročné turné po Starom kontinente začína 27. februára v britskom Bournemouthe, pričom sa skupina vo Veľkej Británii zdrží až do 23. marca. Medzitým si odskočí do Ruska, Litvy, Lotyšska, Estónska, Fínska, Nórska, Švédska, Dánska, pripomenie sa v Maďarsku, Poľsku, Bulharsku, Slovensku a do 10. apríla sa objaví aj v Rumunsku, Srbsku, Nemecku, Francúzsku, Belgicku, Holandsku či Luxembursku, Španielsku a Taliansku.

https://youtu.be/a3Hrn2_LxDs

Masívne turné tak značí, že z kedysi menej známej internetovej virálnej zábavky vznikla rešpektovaná umelecká značka. Za posledné roky sa jej podarilo vďaka videám nahromadiť vyše 500 miliónov vzhliadnutí pri dvoch miliónoch zaregistrovaných odoberateľov noviniek z Youtube kanála PostmodenJukebox. K súčasnému dňu má navyše unikátny projekt, ktorý v sebe spája minulé a súčasné, už viac ako 70 obmieňajúcich sa členov.

https://www.youtube.com/watch?v=NTmk0Pqk6hs 

Skupine sa podarilo presvedčiť aj našinca, a to aprílovým bratislavským koncertom z cyklu Orange Music Live v Starej tržnici z cyklu. Zvedavcom, ale aj milovníkom jazzu či spriaznených žánrov predviedli netradičné hitov od dvojice raper-producent Macklemore & Ryan Lewis, divy Beyoncé, popového princa Justina Timberlakea, šedej eminencie Sie, Justina Biebera, Katy Perry alebo Lady Gaga. Dych tržnici vyrazili klavírnou verziou skladby Voda, čo ma drží nad vodou od skupiny Elán, počas ktorej spievali všetci.

https://youtu.be/g28bzSnrQ28

Presvedčiť sa o tom, že Scott Bradlee a Postmodern Jukebox stále napĺňajú päť dôvodov – (ne)popový koncert, živá hudba, bez vekového obmedzenia, originalita a atmosféra – prečo navštíviť ich koncert, sa budú môcť záujemcovia už 18. marca 2017. Projekt City Sounds of Bratislava prinesie retroumelcov do Refinery Gallery v hlavnom meste Slovenska.

VSTUPENKY: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23021&idpartner=154

EVENT: https://www.facebook.com/events/196495470756955/

INFORMÁCIE: https://www.facebook.com/csbratislava/

Ďaľšie koncerty CITY SOUNDS:

MACY GRAY – 8. marec 2017, Stará tržnica Bratislava

THUNDERCAT – 3. apríl 2017, Bratislava

JOHN PATITUCCI ELECTRIC GUITAR QUARTET – 16. máj 2017, Bratislava

Naturally 7 - Viac info o koncerte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.